Leer Hoe u De Beste Zonnepanelen Kiest

Type zonnecellen

Verschillende soorten zonnecellen beïnvloeden de efficiëntie. Monokristallijne panelen bieden het voordeel van hoge prestaties en goede warmtetolerantie-eigenschappen. Ze staan ​​vooral bekend om hun efficiëntie en zijn dus erg duur. Hun prijs kan variëren van 300 $ – 700 $ per paneel. Alle panelen zijn gemaakt van siliconen; hoe zuiverder de siliconen, hoe beter het zou werken. Daarom worden monokristallijne panelen als ideaal beschouwd.

 

Polykristallijne siliciumpanelen worden tegenwoordig erg populair. Ze zijn echter niet zo efficiënt als monokristallijn vanwege de kwaliteit van het gebruikte silicium. De gemiddelde kosten van polykristallijne zonnecellen variëren tussen $ 200 en $ 500. Ze presteren ook niet goed bij warme temperaturen. Daarom zijn ze goedkoper dan monokristallijn.

Amorfe siliciumcellen, ook wel dunne-film genoemd, gebruiken de minste hoeveelheid silicium. Hierdoor is het niet erg efficiënt. Ze zijn echter een van de goedkoopste opties en degraderen sneller dan andere panelen. De kosten variëren van $ 175-300 USD per paneel. Dit soort panelen hebben meestal meer ruimte nodig en worden niet aanbevolen voor kleinere woningen. Ze hebben twee keer zoveel ruimte nodig als mono- of polykristallijne zonnecellen.

Enkele andere specificaties

Zonnepanelen hebben verschillende specificaties waarvan hun prestaties afhangen. Deze specificaties geven hun technische kenmerken aan. Het kan je op den duur helpen als je daar rekening mee houdt bij het maken van een keuze. Spanning en temperatuurcoëfficiënt moeten een van uw grootste zorgen zijn. Een goede temperatuurcoëfficiënt duidt op betere prestaties bij hoge temperaturen. Voor spanning moet voor de veiligheid minimaal 100 V DC worden overwogen. Voor de factor vermogenstolerantie wordt geadviseerd om te zoeken naar 0% negatieve vermogenstolerantie in panelen.

Kwaliteit

Bij de aanschaf van zonnepanelen dient u rekening te houden met de kwaliteit van zonnepanelen. Dit is iets dat kankes dingen betrouwbaar of slecht. Verschillende soorten productiebedrijven produceren meerdere zonnepanelen, variërend op basis van kwaliteit, prijs en efficiëntie. De kwaliteit van het materiaal en het productieproces bepalen de betrouwbaarheid van zonnepanelen. Sommige bedrijven investeren van begin tot eind veel tijd en geld in onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit te waarborgen. Andere bedrijven produceren ze echter niet, maar assembleren ze alleen in plaats van tijd en geld te investeren. Daarom is het raadzaam om bij het kiezen van de leverancier naar al deze factoren te kijken. Aangezien het een enorme financiële investering zal zijn, is het verstandig om de geschiedenis van het bedrijf en de beoordeling ervan te bekijken.

 

Daarom heeft u nu de factoren die u kunt vergelijken om de zonnepaneelsystemen te krijgen die het beste bij uw behoeften passen. U moet deze parameters grondig bekijken en volledig onderzoek doen. Voordat u wordt misleid door de hete aanbiedingen of verkopen, moet u ze vergelijken en de originele en echte vinden.